Geniet van ultieme vrijheid met de Outbase ID.Buzz…

Outbase Campervans brengt sinds enige tijd een baanbrekend nieuw model kampeerauto op de markt: de ID.Buzz campervan.

Deze elektrische camper is niet alleen perfect voor avontuurlijke vakanties, maar dankzij zijn compacte formaat ook uiterst praktisch voor dagelijks gebruik. Met zijn elektrisch hefdak, draaibare stoelen en gebruik van duurzame materialen is deze alles-in-één-camper een echte Icatcher op de weg.

De ID.Buzz is geïnspireerd op het iconische Volkswagen-busje wat ooit is bedacht door Ben Pon en biedt de ideale basis om een ​​camper te creëren die zowel nostalgisch als innovatief is. De camper heeft een reëel bereik van 350 km en kan in slechts 30 minuten worden opgeladen van 5 tot 80%.

De veelzijdige ID.Buzz campervan kan dienen als dagelijkse auto, mobiel kantoor en natuurlijk als volwaardige camper. Met twee schuifdeuren die toegang geven tot ruime zitplaatsen en veel laadruimte, biedt hij ultiem gemak. Door de voorstoelen te draaien creëer je een ruime leefruimte waar vier personen comfortabel kunnen eten of ontspannen. ’s Avonds zorgen de verlichting, verwarming en gordijnen voor een gezellige sfeer terwijl de tweepersoonsbedden in de poptop en de cabine zorgen voor een goede nachtrust.

De slaapbank, draaibare voorstoelen en een eigen hefdak, zijn ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde partners van Outbase Campervans en RDW-goedgekeurd. Door de jarenlange ervaring in het bouwen van compacte en lichtgewicht campers blijft ook het totaalgewicht van de full-option ID.Buzz camper ruim onder de 2.600 kg.

Duurzaamheid staat natuurlijk centraal bij de camper. Het grote ingebouwde zonnepaneel zorgt ervoor dat de cabine in de camper zelfvoorzienend is. De inrichting is grotendeels opgebouwd uit duurzame materialen zoals kurk, schapenwol, hennep en gerecyclede PET-flessen..

Wat is de prijs van Outbase ID.Buzz camper?

De vanafprijs voor een totale camperinrichting is €. 25.690,- incl. BTW. De vanafprijs voor een basispakket incl. een door Outbase geleverde Volkswagen ID.Buzz ligt op circa € 90.000,-.Het is ook mogelijk om zelf een ID.Buzz aan te leveren voor ombouw.

Meer informatie: Outbase Campervans