Eveline Stallaart brengt boek ‘Even tussen ons’ uit…

Eveline Stallaart brengt vandaag haar boek ‘Even tussen ons’ uit. Ook start haar gelijknamige theatertour in maart en zijn er extra shows aangekondigd voor volgend theaterseizoen!

Eveline Stallaart is welbekend van onder andere Married at First Sight, RTL Boulevard en ze schrijft regelmatig voor verschillende bladen. Ze heeft haar eigen praktijk in Amsterdam waar ze als seksuoloog en psycholoog mensen helpt die vragen of problemen hebben op het gebied van seksualiteit, intimiteit of relaties.

In haar theatervoorstelling geeft Eveline Stallaart op een luchtige en laagdrempelige manier een inkijkje in haar praktijk, waar zij problemen en uitdagingen tegenkomt waar iedereen zich wel in kan herkennen. We willen dagelijks alle ballen hoog houden, maar dan komt de seks vaak onderaan het lijstje met alle gevolgen van dien. Tijdens de show noemt Eveline tips en tools, en komt ze met leuke verhalen en inzichten uit haar ervaring als seksuoloog.

Het boek ‘Even tussen ons’ is vanaf vandaag overal verkrijgbaar en Eveline komt in maart 2024 naar vijf theaters in Nederland. Daarna, vanaf voorjaar 2025, is de voorstelling in het hele land te zien.